dark&light
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

"I want you under my skin."

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Kim Eun Soo

Kim Eun Soo

Data de înscriere : 06/04/2011

"I want you under my skin." - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 9:50 am

Am lăsat privirea în jos fiind roşie la faţă şi cu lacrimile în ochi. N-am mai plâns de multă vreme, de când eram copilă, chiar. După câteva momente mi-am şters lacrimile frumos şi cu grijă ca să nu-mi întind şi mai tare rimelul apoi ridic privirea încercând să zâmbesc. N-am reuşit.
Da, sunt... Sunt bine... spun şoptit privindu-l în ochii.
Sus In jos
Lee Gikwang

Lee Gikwang

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 2:38 pm

-Am făcut ceva... greșit? a întrebat el, considerând că el a făcut totul bine; adică, nu a fost pervers, nu s-a comportat urât, ci doar a sărutat-o. Văzând-o mai apoi că nu reușea să zâmbească, a început să facă niște fețe amuzante.
-Zâmbește! Nu vreau să te văd tristă, a spus el, dându-i câteva șuvițe de păr după ureche. Încetul cu încetul își revenea, ce-i drept, dar încă nu regreta faptul că îi spusese că o place. Odată și-odată, tot afla.
Sus In jos
Kim Eun Soo

Kim Eun Soo

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 11:36 pm

Mi-am revenit incet, cu greu. Ma simteam foarte urat pentru ca nu-l crezusem. Am incercat sa zambesc, am si reusit!, si i-am spus:
Te... Te cred...
Vocea mea era stearsa, o umbra din ceea ce era inainte. incep sa ma joc pe la spate cu doua suvite de par, fiind extrem de nervoasa. Sau cel putin asa mi se parea...
Sus In jos
Lee Gikwang

Lee Gikwang

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 10:00 am

Îi auzi vorbele, afișând un zâmbet ușor ștrengar. Simțea nevoia de a o săruta încă o dată și asta și făcu. Doar că acum, și-a dus mâinile pe spatele ei, trăgând-o mai aproape de el. Fata încă era roșie în obraji, nederanjându-l nicicum, din moment ce el adora fetele care erau puțin mai timide. I-a mușcat ușor buza inferioară, ducându-și acum una dintre mâini pe gâtul fetei, coborând chiar și mai jos, oprinduși-o într-un final pe talia ei.
Sus In jos
Kim Eun Soo

Kim Eun Soo

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 10:14 am

Nu m-am opus. Nu aveam de ce, chiar. Am strans din ochi puternic incercand sa-mi fac
curaj.Mi-am intins mainile incet si l-am prins de dupa gat. L-am sarutat inapoi apsat fara sa vreau. Ce fac? ma intreb in minte. Ceva imi spunea sa ma opresc, dar singura problema era ca nu vroiam.
Sus In jos
Lee Gikwang

Lee Gikwang

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 10:28 am

A zâmbit când fata îi răspunse la sărut și îl prinse de după gât. O îmbrățișă și mai tare, sărutul devenind din ce în ce mai pasional. Își strecură încet și limba în caverna fierbinte a fetei, începând să se joace cu cea a fetei. Părea că ... se cam grăbea, dar era și o parte din vina alcoolului, ce-i drept. Însă știa că fata de fapt nu dorea să îi răspundă la sărut , la început, dar corpul ei acționa în modul opus. Se opri apoi, lăsând o mică distanță dintre chipurile lor. A râs ușor, privind-o atent în ochi.
-Cu toate că nu voiai să mă săruți, corpul tău acționează altfel, într-un mod plăcut mie, mai ales, a spus el continuând să râdă, mai apoi afișând un zâmbet pueril.
Sus In jos
Kim Eun Soo

Kim Eun Soo

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 10:33 am

Da? il intreb zambind dulce, neasteptan sa-mi raspunda. Poate esti un vrajitor si m-ai vrajit... spun privindu-l in ochi. Sau sunt eu o vrajitoare si te-am vrajit sa crezi asta! adaug apoi zambind paroprindu-ma de chipul lui.
Sus In jos
Lee Gikwang

Lee Gikwang

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 11:14 am

A chicotit ușor la auzul vorbelor ei. În scurt timp, revenise complet la normal. Nu se mai simțea amețit sau în al fel, datorită alcoolului. Dar cu toate astea, devenise din ce în ce mai pervers. Mâna sa fiind pe talia ei, o ridică puțin mai sus, pe sub tricoul pe care îl purta. Nu dorea să ajungă prea departe, ci doar dorea să se joace puțin cu ea.
Sus In jos
Kim Eun Soo

Kim Eun Soo

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 12:43 am

Am tresarit cand i-am simtit mana sub piele. Ma rugam in gand sa nu atinga, din greseala, incuietoarea sutienului si sa se deschida. Doamne, pazeste-ma de asa o nenorocire! imi spun in gand simtind cum rosesc si mai tare pe masura ce mana tanarului urca.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "I want you under my skin."   "I want you under my skin." - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

"I want you under my skin."
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
dark&light :: Bloc :: Apartamente-
Mergi direct la: