| Just for fun | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Just for fun Dum Mar 27, 2011 7:30 am | |
| Se imbraca intr-o rochie neagra,decoltata si fara bretele care ii punea in evidenta corpul.Isi lua un palton negru pe ea,lasandu-si parul lung desfacut si iesise din apartament indreptandu-se spre club unde trebuia sa se intalneasca cu cineva sa ia niste bani,iar apoi sa se distreze putin.Ofta ajungand in cateva minute in fata clubului si intra indreptandu-se spre o masa libera si dandu-si paltonul jos zambind comandandu-si un coktail. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 7:36 am | |
| Intra in club trecandu-si o mana prin par si se indrepta spre bar. Comanda o sticla de vin rosu, si lasa banii pe tejghea apoi isi lua sticla si se aseza la o masa, dandu-si dupa aceea paltonul negru jos. Ramase intr-o camasa neagra, cu nasturii ascunsi si avea o cravata alba si ingusta. Isi ridica manecile de la camasa pana la coate aproape, desfacandu-i nesturii de la maneci si intorcandu-le.[ooc: intelegi tu.] Lua o gura de vin rosu lasand privind in jur cu un fals interes. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 7:42 am | |
| Se ridica cand Clay intra in club si isi lasa paltonul acolo indreptandu-se spre el zambind usor calma. -Ce ar fi sa mergem sus?intreba tanara. -Sigur,dupa tine.spuse Clay punandu-si mana pe talia ei. Ivy se trase un pic in spate dar continua sa ii zambeasca. -Dute inainte,ne vedem sus la separeu.spuse. Clay o lua spre scari iar Ivy merse spre masa lui Lukas privindu-l. -Vom fi la unul dintre separeuri ne vedem mai incolo?intreba . | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 7:45 am | |
| O privi pe Ivy apoi dadu scurt din cap, desi era nervos si abia astepta sa-l ucida pe Clay. Ii facu semn sa se duca in separeu si cand aceasta se indeparte, urca si el scarile apropiindu-se de separeul celor doi. Isi puse manusile negre de piele la maini si isi scoase pistolul, incarcandu-l. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 7:49 am | |
| -Imi pare rau de intarziere.spuse asezandu-se si zambind.Si unde imi sunt banii?intreba trecand direct la subiect. -Am picat de acord,ca vei fi a mea si nu iti mai platesc nimic.spuse. Ivy se enerva dar nu lasase sa se vada asta. -Nu asa ne-a fost intelegerea Clay,ai spus clar ca imi dai banii pentru ca nu am acceptat si nici nu voi accepta vreodata sa fiu a ta dupa tot ce mi-ai facut.spuse rece. Tanarul incepu sa rada ironic privind-o. -Mai vedem noi.spuse punand un plic cu bani pe masa. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 10:46 am | |
| Deschise usa dandu-i cu putere un picior apoi indrepta pictolul spre tip, privindu-l rece si zambind usor in coltul gurii, vizibil amuzat de expresia lui. Ridica o spranceana apoi ii spuse, tinand pistolul intr-o mana si cu cealalta inchise usa: -Mai, mai...peste cine am...placerea sa dau. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 10:47 am | |
| Ivy lua plicul plictisita fara sa il priveasca pe Lukas de aceasta data. -Ce nai...incepu Clay dar Ivy ii taie propozitia rapid. -Habar nu ai cu cine faci afaceri.spuse rece si scurt. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 10:50 am | |
| Schimba arma rapit, bagand pistolul in suportul sau de la pantaloni si scoase cu viteza cutitul pe care il invarti printre degete apoi il puse sub barbia tipului. -Ce alegi? Cutit sau pistol? il intreba zambind satisfacut taindu-l adanc cu lama cutitului pe obrazul stang. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 10:52 am | |
| Clay urla de durere,cand simti lama rece a cutitului pe pielea sa.Era el cine stie ce mafiot dar nu se descurca singur pentru nimic in lume.Isi muta incet privirea spre Ivy privind-o cu ura. -Tar....fa ce esti.spuse rece. -Fa-l te rog sa sufere.ii sopti lui Lukas zambind rece. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 10:59 am | |
| Ii dadu un pumn puternic fiind desja destul de nervos, apoi il taie usor pe gat, ducandu-si buzele pe lama cutitului, gustand sangele. -Mizerabil. La fel ca tine. sopti apoi il taie pe gat si opri lama cutitului pe inima lui. Ar arata perfect o taietura aici. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 11:00 am | |
| Clay il privea speriat nici macar nu mai putea gasi ceva de spus,stiind ca Ivy era in spatele tuturor chestilor astora ceea ce il facu sa o injure in gand. Tanara se sprijini de perete privind in alta parte,fiindu-i odata de ajuns sa vada cum isi facea treaba Lukas. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 12:44 pm | |
| Ii facu o taietura superficiala in dreptul inimii, auzindu-i gandurile lui Clay. -Ea n-are nicio legatura. Eu sunt cel ce are ceva de rezolvat cu tine. spuse zambind in coltul gurii. Ai ceva de spus...ca ultime cuvinte ale tale inainte sa mori? | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 12:48 pm | |
| -Ba da ea este in spate a tot,pentru ca e o tarfa.spuse enervat mai degraba tipase ca descreieratul. - Nu am fost si nu voi fi niciodata o tarfa si in nici un caz a ta.spuse Ivy rece enervata deja si mai avea unpic si ii lua cutitul lui Luas si il omora ea. Off:te-ai gandit sa mai dai pe aici? | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 12:54 pm | |
| Ii infipse puternic cutitul in inima, apoi ii dadu cadavrul jos si il lasa o clipa pe podea. Ridica canapeaua, bagandu-i corpul tipului in suportul de sub canapea, vazand ca era destul loc liber apoi lasa partea canapelei in jos. Incerca sa nu lase nicio urma, apoi o lua de brat pe Ivy. -Sa mergem. spuse, tragand-o dupa el si deschise usa. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 12:56 pm | |
| Tresari cand il omorase dar nu o deranja lucrul acesta.Se lasa trasa de el oftand calma desi era nervoasa in acele momente. -Acum esti multumit ca ai facut-o?intreba stiind ce draci avusese pe el. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:00 pm | |
| -Mai degraba satisfacut. spuse zambind larg de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Se obisnuise sa se poarte natural dupa ce comitea o crima, intrucat ajunsese sa ucida din placere folosindu-si sadismul uneori exagerat. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:02 pm | |
| Incepu sa rada oprindu-se pana la urma cand ajunsera langa o masa. -Atunci e bine si mai scapat pe mine de o grija daca tot suntem la capitolul asta.spuse dand usor din umeri,dar inca o enerva ca o facuse tarfa.Macar daca era adevarat dar nu era si ii convenea asta. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:06 pm | |
| Se oprira la masa la care se asezase el inainte, si isi observa paltonul, apoi baga cutitul in suportul sau din buzunarul paltonului, pentru a nu fi vazut de alti indivizi din club sa nu trezeasca banuieli. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:09 pm | |
| Merse si isi lua haina lasand-o pe canapea si asezandu-se apoi oftand incet. -Mersi ca ai venit.sopti. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:13 pm | |
| -Oricand. spuse aprinzandu-si o tigara si lasa capul pe spate expirand fumul. Ce vrei sa bei? | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:14 pm | |
| -Te las pe tine sa alegi si pentru mine.spuse zambind calma si privind aiurea prin club,desi inca era putin nervoasa incerca sa lase asta deoparte. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:23 pm | |
| Ii facu semn ospatarului iar acesta veni. -Un vin rosu pentru domnisoara. Ai grija sa fie dintre cele mai bune. spuse pe un ton rece apoi acesta dadu din cap si se indrepta spre bar. -Ce-ai patit? o intreba privindu-i expresia ciudata de pe fata. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:25 pm | |
| -Nimic.spuse zambind calma si dand usor din umeri.Isi scoase teleofnul din buzunar citind mesajul pe care tocmai il primise si isi baga telefonul la loc in buzunar fara a mai avea chef sa si raspunda. | |
|
| |
Lukas Eduard Hildegarde
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:31 pm | |
| Ospatarul ii aduse bautura lui Ivy iar Lukas continua sa fumeze privind in jur plictisit. | |
|
| |
Ivy Kimura Admin
| Subiect: Re: Just for fun Dum Mar 27, 2011 1:33 pm | |
| Multumi apoi lua paharul in mana gustand vinul si zambind. -E chiar bun.spuse privind in jur ganditoare. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just for fun | |
| |
|
| |
| Just for fun | |
|